uFeel.me
Своя свят ще защитя
Автор: Naransina,  10 януари 2011 г. в 14:32 ч.
прочити: 395

Реката на забравата...? Нелека
е линията на живота през дланта.
Зад меча глъхна... Битката свирепа
на болката изгражда степента.
Но болката днес ражда любовта...
Извайва форми нежни на жена...
В мен украсява всеки ъгъл с допир.
Израства град зад крепостни стени.
Възкръсва амазонка в Пенелопа,
с лъка си своя свят да защити...

Косите ми ухаят на треви...
на еньовче... на медоносни билки...
Роса в очите ми роси...
Разсипва трънки и глогинки.
По белокаменна пътека тихо стъпвам.
И тя е моят дом и моят град...
От какавидата небе в небе изхвръква.
От пръстите ми... капе аромат.

Научих се да пазя тишината...
Научих се да се потапям в красота.
Научих се... Огледах се в луната.
Изкъпах се със лунна светлина...

Не ме докосвай с вероломни чувства...
Не ще превземеш с битки крепостта.
Врата ще ти отворя... Ще те пусна
с шума на ангелските ти крила...

Открих, че съм жена отвътре...
Открих, че нося болка в страст...
Открих,
че мога в мъж да те превръщам...
Открих се цяла... в пълната си власт.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me