uFeel.me
Свободна, влюбена и своя!
Автор: tonia_borisova,  9 юли 2011 г. в 01:15 ч.
прочити: 236

Обичах да вървя сама в дъжда -

проливен, развъртял камшици.

Оставях се небесната  вода

да ме облива и обича…

До кости мокра и щастлива,

усещах Скитницата в мене

Не знаех накъде отивам -

без пристан в краткото Безвремие.

В ръце с обувките, из вади газех

и в локвите танцувах лудо.

Магия някаква ме пазеше

и чакаше душата чудо:

студената ми къща да отплува,

отнесена от светлите порои…

Свободна и отново влюбена,

да бъда себе си и своя!          

1977г., В.Търново

Из „Възлопис”

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me