uFeel.me
Свободен!
Автор: D.Pachev,  11 април 2010 г. в 20:21 ч.
прочити: 1256

Преборих аз всички проблеми,
преборих дори своя страх.
Попадах във чужди дилеми
и пътя пред мен начертах.

Това което ме плаши
не може да бъде видяно-
лъжите на долни търгаши
и нечия чест поругана.

В ръцете си Вярата стискам,
която строши ми оковите.
Да бъда в тълпата не искам
на друг да съм мост за подковите.

Роб потърсете в животното,
което играе по свирка,
а аз ще си крача в самотното,
подминал последната спирка.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me