uFeel.me
Светулка
Автор: Death_unlimited,  28 септември 2008 г. в 00:35 ч.
прочити: 316
Цигара свети във ноща
една изгубена душа
лутаща се в мрака
скитаща сама
една светулка
насред океан от тъмнина
истината търси и пее тъжна песен
догарят последните искри
последните искри надежда
изгаря чак до фаса
настъпва ослепителният мрак

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me