uFeel.me
Светлината на деня
Автор: silviakrumkova,  27 декември 2009 г. в 01:57 ч.
прочити: 309

Искам да вярвам в любовта!
Искам да вярвам в утрешния ден.
Искам да напиша вълшебна приказка,
в която ти и аз сме главни 
                            действащи герои.
Искам да вярвам в справедливостта
и че всеки оскърбен ще получи
                            своето възмездие.
Искам да знам, че птицата
                            с нежни крила
няма да спре своя полет,
                            прекършена в снега!
Когато си до мен откривам красота!
Стопява се всяка болка
                            
и виждам светлината на деня!
Искам да вярвам в теб!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me