uFeel.me
Светла Коледа
Автор: Tonica15,  23 декември 2009 г. в 18:26 ч.
прочити: 542
Спуска се Коледната вечер,
хората отварят своите сърца
за да посрещнат те:
щастието, любовта.

Късни спомени нахлуват:
спомени за зими и лета.
Всички събрали са се,
отново покрай зелената елха.

Детски хор звъни -
пеят се песни: Коледни.
Вън вятъра бездомен,
развява самотно своя снежен шал.

Блясва в мрака,
лъч надежда,
и изведнъж светва всичко.
Светът става по добър.

Ще дочуем изведнъж,
песен - и ей така,
пресякла прага крадешком,
ще влезне Коледа!

----

Декември\'2оо9

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me