uFeel.me
Свети ни, звездице
Автор: Шкафчето,  11 май 2011 г. в 20:13 ч.
прочити: 499
Там, на небето, най-ярко блестиш,
усмихната днес си, аз зная,
защото на батко рожден е ден
и ти му се радваш от рая.

Невидима пак ще приседнеш до нас,
ще кажеш наздраве на всички,
но няма да чуваме ний твоят глас,
да видим щастливи очички.

А след туй отново, там на небето,
сред килима блестящи звездички,
за нас пак ще светиш най-ярко, Вал,
изпращаща обич за всички.


2011-05-11

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me