uFeel.me
Светът му
Автор: nella_gold,  20 март 2013 г. в 20:17 ч.
прочити: 289

Светът му в шепа пепел се смали.

И странно - заприлича на бунище.

Отдето никой нищичко не взе, 

но върху него си изсипва. Всичко.

 

Светът му стана шепа пепеляк. 

И вятър го понесе - в две посоки.

И никога ни тук , ни там.

И ще се лута между световете.

 

Светът му днес е повече от див.

Крещи по всяка цветна пеперуда.

Заключен между две врати.

И никога тъй негов, а заблуда.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me