uFeel.me
Свещта догаря
Автор: annavlad,  16 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 707

На баба ми 

Свещта догаря...

Гаснат светлините...

На всяко утро идва края...

Пада мрак.

Дали ще бъдем пак заедно? - питам.

Дано се срещнем в друг прекрасен свят!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me