uFeel.me
Свенливо
Автор: Laska,  16 февруари 2008 г. в 00:00 ч.
прочити: 508
Над завивката снежна
подадох глава.
Слънце ме топли,
вятър ме гали.
Искам да се засмея,
поглед да вдигна,
но...
не смея.
Защото съм срамежливо,
затова ме наричат
кокиче свенливо.

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me