uFeel.me
Сутрин
Автор: vesselin,  17 януари 2009 г. в 13:28 ч.
прочити: 713

 

Когато някой сутрин

е в твоето легло

и нежно те прегърне

без никакво "Защо?",

недей да питаш кой е,

ни трябва ли така,

че всяко нещо твое

е малко и лъжа.

Целувка ти тогава

веднага му дари,

че инак ще избяга

със твоите мечти.

А после и да плачеш,

ще бъде късно веч

за някого да значиш

ти повече от реч,

че всичко във живота

е пясък във ръце,

тъй както и порока

е мъртъв без сърце,

затуй докрай обичай,

какво, че ще сгрешиш,

и нивга се не вричай,

че няма да тъжиш.

 

 

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me