uFeel.me
Сутрешно
Автор: bizcocho,  11 март 2009 г. в 04:13 ч.
прочити: 390
Разсеяно заглеждам се в тълпата,
дими отново чашата с кафе,
след рой от нощни мисли за отплата
неясен ден протегнал е ръце.

Търкалят се в поредност часовете -
платени сметки, интернет, кафе,
а в мислите бушуват ветровете-
в танго рисуват образът ти те.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me