uFeel.me
Суматоха
Автор: nella_gold,  28 ноември 2011 г. в 09:02 ч.
прочити: 243
Ще задам неудобно въпросите.
И кръстосано.
Отговорите знам - разнопосочни,
с празен поглед, и мнимо докосване.
На стената е точката.
И мълчание - в смут.
Суматоха...
Бързаш ли?! Тя е вече на \"Сточна\".
Ти си нямо присъствие,
но... започнах.
Подир нея затича -
тя не е онази, святата,
ти не си онзи, когото познавах,
и прочее...
А децата... плакаха.
Но пък - какво толкова.
И почти да се срутят
онези покриви.
Смазан поглед
по паяжината лази.
Търси... почва
за обещания безпочвени.
Дъждът се спуска
по водоскоците.
Тази лепкава кал
отпечатъци е оставила
в стаята  със стени - точки.
Подът е мокър.
Пързулваш се,
падаш...
Тежестта на точките те размазва.
Трудно е точно сега да станеш.
Предпочитана поза,
с гриф - просрочие.
Хайде, върви си.
До следваща пряка -
там не е живот...
А оттатък.
Но и ти не си Карлсон,
който живее на... покрива.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me