uFeel.me
Студ…
Автор: alims,  20 ноември 2009 г. в 22:33 ч.
прочити: 806

Навън грее есенното слънце,
а в мен отдавна вече е зима…
Душата ми сиротна
свряна там в ъгъла
трепери като лист…
чака… търси…
… надява се,

но на какво ли?


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me