uFeel.me
Студените есенни дни
Автор: gUbI4KA_gUzArKa,  28 октомври 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 453

Лятото си отива а с него тръгваш си и ти
идва есента а с нея-тъга и сълзи.
Защо отново тръгваш ти?

В студените есенни дни
кой ще ме стопли , кажи?
Кой с целувка след болка сълзите ми ще приковава ,
в студените есенни дни с прегръдка
кой ще ме утешава?!
В студените есенни дни ти не знаеш какво е да си сам, нали?Не знаеш какво е да няма на кой и думичка да кажеш... Не!-ти не знаеш , не знаеш.

Аз , моля те , остани!
-не заминавай далеч от мен
в студените есенни дни няма кой да прегръщам-
на света си ми само ти , и не само аз ти се моля
виж и морето стене "Остани".

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me