uFeel.me
Студена тъмнина
Автор: Valens,  11 април 2011 г. в 12:42 ч.
прочити: 266

Студ, тъмнина непрогледна,

още крачка по тънкия лед,

с надеждата останала последна

продължавам бавно, но напред.

 

Студ ме изгаря и трескаво търся

изход, светлина, решение, брод...

Вой на глутница хищно разкъсва

нощта, тишината и моя живот.

 

Луната, на страж във тъмата

сърцето на вълците срещна

и вече над мен изгрява зората

червена, добра и гореща.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me