uFeel.me
Студ
Автор: Dandykrokodila,  8 юли 2011 г. в 14:40 ч.
прочити: 227
Луната грее със студената си светлина,
която огрява ледената ми стая,
в която тиха и сама завари ме нощта!

И кошмарът си сънувам вледенена,
докосната от хладната ти длан,
а устните треперещи изпуснаха дъхът ми заскрежен.

Събудих се със вик в тъмнината
и погледнах с тъжните очи към светлината на луната.
Уморена длан положих на твойта половина и усетих само студ,
а всъщност ти винаги си бил такъв - студен!

Дори, когато беше с мен в очите хлад долавях,
а в гласът ти - ледени кинжали.
Сега отново всичко е със студ скрепено,
а топлината е загубила ключът от мен!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me