uFeel.me
Стриатум с 3 атома - любов,памет,награда
Автор: mihri61,  10 юни 2013 г. в 08:34 ч.
прочити: 352
Помниш ли отворените ми  длани,
милващи заспалото тяло!?
От допира излитаха птици,
поникваше цвете,
искреше шепот,
проглеждаше небе.
Сега са затворени и раждат само нощ,
с пъпна връв -
коренът на твоята мълчалива сянка.
Пясъчният часовник, с прашинки от лунна пустиня,
филтрира гъстата кръв -
трансмисия за озониране на времето,
а сутрин уринираме спомени,
все по-блонди, все по-блонди.
Любовта е с форма на бъбрещ бъбрек
или на горчив бадем.
Фикция е функциониращата физиология
във фибрите на чувствата!
Сънят е награда за пробудилата се светлина
под босите нозе на тишината.
Целувам оковите на стриатума ти,
докато се освобождавам
от зависимостта на трите му атома.

 


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me