uFeel.me
Стрелките на живота
Автор: aida,  5 февруари 2011 г. в 17:22 ч.
прочити: 293
Стрелките на часовника не спират,
отброяват дни, години, векове,
а ний живота си погубваме,
дори не можем да се спрем.

Къде отиде смелостта и времето,
в което имахме желания, мечти
и стремяхме се към тях, и ги преследвахме,
за да живеем в по-щастливи дни !?

Сега дори желанията са уморени
не им достигат сили да трептят,
оттеглени и отегчени
там някъде скътани си мълчат.

Превърнахме се във часовници
поставени на някой скрин или стена,
неосъзнаващо и монотонно
броиме времето в нищета.

И до кога !?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me