uFeel.me
Страстта ми е палач
Автор: Kat,  2 април 2009 г. в 15:58 ч.
прочити: 423

Детските очи ме гледат
плахо отстрани, безгласно.
Допирът с тъгата бледа -
първи признак за реалност.

С музика летните нощи
светят в очите и търсят
пътища стари и нови
за среща с твоите пръсти.

Бягам между хаос и мир,
прокудена от съвестта.
Страстта ми бе ориентир,
доведе ме до пропастта.

Студено е под краката -
втори признак за реалност.
Със ръка ме милва мрака,
луд от нежност и от ярост.

Аз на прага съм на плач,
в мен детето те обича.
Сега страстта ми е палач,
всички признаци отрича.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me