uFeel.me
Странно...
Автор: Nuri,  3 септември 2009 г. в 00:02 ч.
прочити: 556
Странно...
 Нито стон, нито звук.
А толкова разбиращо се.
Мълчание и нежна тишина.
Странно е...
Изплуващ образ..
Докосващ нежно. Някъде!!!
Опитвам се да уловя.
Миг и думи неизречени.
Странно е...
Изтъкано в мене.Подлудяващо.
Безмълвието и твоят лик.
Притаявам дъх , да чуя искам.
Нито стон, нито звук.
Странно е...
Изпълващо пространството. Чувам
Нито стон, нито звук.
Странно е...
Любов  и твоят лик.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me