uFeel.me
Страхувам се от старостта
Автор: hair,  19 март 2013 г. в 18:49 ч.
прочити: 179

Страхувам се от старостта,

която с автобус раздрънкан

пътува някъде извън града.

„До тук ли?” – някой вътре мрънка.

„До тук” – затваря се врата.

От подписа й със кафява нишка

по бившия ми празничен костюм,

с ръкави, ръфани от мишки,

с ухание на нафталин парфюм.

От нейните конфети по лицето,

печат за бъдещ еднократен акт

от тремора забавен на сърцето,

последен за живот печат.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me