uFeel.me
Страхотно
Автор: Eskasit,  15 юни 2011 г. в 11:05 ч.
прочити: 305
От вектора \"Любовна тренировка\" 

От очите ти капят

                     щастливи сълзи.

Аз ги пия

              нежно със устни.

Те изпълват

             моето сърце

с блаженство

              след мигове пусти.

Забила си нокти

                 в гърба ми.

Впита в мен, като

             интимна татуировка. 

И не дишаш без мен

               Нито нощ, нито ден.

Животът е

               Любовна тренировка!                 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me