uFeel.me
Стон
Автор: Snowflower,  6 март 2013 г. в 18:23 ч.
прочити: 324
   

Няма по-тежка сълза, Родино,
за майчиното ти сърце -
чедата ти млади бягат в чужбина,
останат ли - в клада превръщат се те...
 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me