uFeel.me
Стока (1)
Автор: mese4inko,  11 август 2012 г. в 08:17 ч.
прочити: 314
Колко ли струва да си купиш приятел?
Такъв, който и в огъня с теб да гори!
Дайте цена - в злато сребро,
или в книжни пари!
Назовете  банкнота с такъв номинал?
Та с нея да купиш приятел,
който не би те продал.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me