uFeel.me
Сто причини
Автор: nella_gold,  10 октомври 2010 г. в 19:55 ч.
прочити: 392
За кой ли път ще си измислиш сто причини
от себе си и мене да избягаш.
За кой ли път ще гледаш настрани,
и все в лъжи душата си ще давиш.

За кой ли път ще ти повтарям,
че зная сто причини да ме имаш.
И всеки път от болка се стопявам,
и всеки път в очите ти ще доизгарям.

За кой ли път ще искам да извикам,
че да се лъжем – няма смисъл!
Обичаш ме, обичам те! Ти сам го знаеш!
Не съм измислена, не си измислен...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me