uFeel.me
Сто причини за да полетиш
Автор: tiamat_,  25 февруари 2012 г. в 14:06 ч.
прочити: 264

Пролет е цигулката.
Не спи.
Зимата разтапя се във шепи...
Музика.

Вивалди в мен вали.
Сто причини - за да бъдеш цвете.

Сто причини в мен да завали.
Дъжд да начертае път и вечности,
след което - да ги заличи.  

Буря е цигулката. Руши 
в мен едно небе.
И го повтаря.
Сто причини за да полетиш.
Вятър ми бъди. И ме пилей.
После пак от нищо ме създавай 
в лист зелен родена, бяла пролет.

Огън е цигулката. Гори.
Най-горещата мелодия е виното.
Някой с мен танцува.
Повтори
тази тишина и ме рисувай.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me