uFeel.me
Стихии
Автор: albicia,  10 октомври 2011 г. в 11:16 ч.
прочити: 334

Вкорених се в скала непозната:
от дъха ми небе се разлисти.
Сред рушителен гняв на водата
оцелях и във огън пречистващ.

Обичта ми стихия неканена –
връхлети ли, на светло извежда.
Нямам време за куп обещания -
приютила съм в шепи надежда.

Да преливат високи прегради,
ги разпуснах – слова бързотечни.
Щедростта им – порой без пощада.
... оцелях, не да бъда отречена!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me