uFeel.me
Стих след стих
Автор: nella_gold,  2 септември 2012 г. в 18:04 ч.
прочити: 189

В очакване дъждът да ромоли

тъй тихо по твоя прозорец,

ще седна пред листа

и стих за любов ще нареждам.

 

В очакване дъждът да завали,

а слънцето след него да изгрее,

тогава... светъл стих ще наредя

с  единствената мисъл – все за тебе.

 

В очакване дъждът да заличи

най-тъмните ти мисли,

ще пиша стих след стих –

с надежда - слънцето да блесне.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me