uFeel.me
Стигат ми шепа улици...
Автор: ЛиРа,  23 ноември 2008 г. в 20:33 ч.
прочити: 424
Стигат ми шепа улици,
око на котка и лято.
Фелини, "Флойд", кротки ужаси,
и "Танц със саби" и "Прах на вятъра".
Яд ме е да си спомням,
гърча се - не забравям!
Роклята ми е нова,
евински стара душата.
Бонбонче съм, буболечка съм,
е, и мушица-винарка.
Някога... Бяга времето...
Аз съм. Наздраве, Маркес!
Ровя в главата си детска -
облаци, пуканки, мидички.
Вадя си шапка от вестник.
Алиса, светът е биричка!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me