uFeel.me
Стига
Автор: Teo,  13 април 2005 г. в 00:00 ч.
прочити: 376
Прокажен свят, съсипан ден,
един тъпак,един кретен.
Защо си с мен, с мен защо?
С мен или в гроба-все едно...

Отивай там, не стой тук,
аз съм просто боклук.
Няма смисъл да се тровим,
я да спрем да ровим.

По е лесно да се разделим,
и да се отдалечим.
Ти във гроба,
аз с отрова...

Стига сме се мъчили,
халки не сме си връчили.
Я си заминавай и забравяй,
аз оставам,я и ти оставай

Това е краят вече,
ти се съгласи със мен.
"Аз си тръгвам” - рече
и замина надалече...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me