uFeel.me
Старите снимки
Автор: Zver4e,  25 май 2012 г. в 11:30 ч.
прочити: 263

Мечтите увисват на куки

зад прашните тъмни витрини.

Ликът ти със писък се счупи,

изчезна, засмукан в комина.

 

Краката ти с мъка се влачат 

по хлъзгави жълти павета

и жълти листа те закачат,

посипвайки сълзи в портрета.

 

Самотните нощи те мамят

шепнейки тъжна мелодия,

с невидими длани те канят,

на танц...

А навънка аз бродя.

 

Събирам със шепи останки...

Усмивки, поръбени с бримки

ни гледат от цветните рамки.

Щастливи са старите снимки.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me