uFeel.me
Старецът и морето
Автор: gUbI4KA_gUzArKa,  29 септември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 509

Вълните бият се в брега скалист
и гларус пее тъжна песен
старец на брега стои
и гледа изгрева далечен.
Тук романтика няма
това е последния му ден
и той прощава се с морето - като с роден дом
- прощава се с изгрева любим.
Този старец история има
той беше някога рибар
и сега може би ще се слее с вълните, а може би не.
Може би ще ги гледа от небето
и ще копнее да е сред тях
отново да се бори с вълните диви
отново да споделя с рибите - братя и сестри
може би той ще копнее да е сред тях
от този ден за векове...

Вълните бият се в брега скалист
и гларус пее тъжна песен
а старецът, който на брега стоеше
- няма го вече...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me