uFeel.me
Стъпки в калта
Автор: audrey1,  17 септември 2012 г. в 17:21 ч.
прочити: 188
Заплака вчера със нас небето,
цял ден плака ли плака, не спря,
но тихо  и безмълвно,
без да вдига много шум,
не за мъртвия баща, заплака 
за сина му, за да скрие мъжките сълзи,
че не е вече  той дете, ще трябва да е мъж.
За нощ едничка само,
смъртта децата ги превръща в мъже.
И валя, не спря...
порасналия мъж остави стъпки в калта
но дали са те пътека към бащиния вечен дом,
или спомен за момчето по подметките калта е,
от онзи мрачен ден дъждовен и от \"татко\"!   


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me