uFeel.me
Стъпка, след обувка
Автор: AM,  11 октомври 2012 г. в 13:04 ч.
прочити: 222
                                    
                                       Крак след обувка.  
                                 

                                     Проблясва ми погледа
                                     над шум и листа
                                     празнично, весело,
                                     но защо ли с тъга...

                                     Преминава като синева
                                     през телата
                                     на възрастни хора,
                                     заспалото време,
                                     токче изкривено,
                                     олющено сако...

                                     ...очите им блестят,
                                     защото обич там
                                     - във тях таят...

                                 Танцувам, крак след обувка!

                                                11.10.2012


    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me