uFeel.me
Стъпала
Автор: kleo,  5 февруари 2009 г. в 23:29 ч.
прочити: 224

Изкачвам стъпалата -

стъпалата на живота.

Не зная до къде стигнах,

но има още много знам.

Опорна точка нямам,

падам и се връщам отначало.

Борбата за всяко стъпало ме изтощава,

борбата ме прави слаба.


Вкопчена в мисли за бъдещето,

не живея сега, а на следващите,

може би несъществуващи стъпала.

Не мога да се овладея

и ето пак съм по-надолу.

Тук е само мъгла, трудно се ориентирам

и започвам да се презирам.

Къде е началото, а къде краят?!

Или всичко е просто един кръговрат...

 

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me