uFeel.me
Стъпала за нагоре пустеят...
Автор: sofia_air,  7 април 2011 г. в 19:42 ч.
прочити: 187
\"Да се живее на този свят е трудно,
но другаде няма къде.\" - Севделин Панев

И се свивам в следата от сън.
Във покоя му търся утеха.
Днес е толкова тягостно вън.
После дърпам съня за завеса.
Спрях да питам отдавна - защо
този свят докога ще прогизва,
във блата завоняли от зло?
Стъпала за нагоре...
ще слиза...
Днес съм тъжна, защото узнах,
че калта става лесно на тиня...
Точно днес съм най-много сама.
А небето е толкова синьо...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me