uFeel.me
Стандарт от другата страна
Автор: stormbringer,  28 февруари 2010 г. в 11:33 ч.
прочити: 311
Поредните отблясъци просветваха в очите,
витрини, подредените, и лампи от неон,
сака от мачкан лак пречупваха лъчите,
но ето нови джинси с цената за милион.

Тавани окачени, изящни, фини, стенни лампи
придвижват електрони в гирлянди светлина,
предъвкан, моден фалш в походката на дами,
показващи стандарт от другата страна.

Луксозен, бляскав гланц и гладка теракота,
блести от чистотата гланцираният под,
предлагането тук нали върви като по ноти,
не бе за грубо-простия, за потния народ.

- Кажете, моля, тази тънка, мека блуза
не идва ли направо от марката Шанел,
нали е произведена в Италия, във Сиракуза,
и колко авангардност в копчета от тел.

- Но нека Ви помогна, ето тук яката,
присвита е, готово, как хубаво стои,
Не Ви познах, госпожо, банкерката, самата,
да, имаме, как не, луксозните бои.

Купуваше нафукано модерната госпожа,
не само в театъра показва моден вид
и ето сяда тя в луксозната си ложа,
нали е първа дама от модния елит.

Разследване обаче я вкара във ареста,
килия и решетки, не беше много шик,
живот като по ноти, безкрайната фиеста
препъна се в сподавен от хриптене вик.

И не лайна серат избраните, а шоколади,
отчита това в наложена гаранция  съдът,
и днес пикантно шоу, пълен е парадът
на зрелища без хляб в борбата със глада.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me