uFeel.me
Стълба на живота
Автор: Hunt,  19 юли 2010 г. в 18:00 ч.
прочити: 470
Вече не плача.
Тъгувам само,
понякога
по малко.
Опитвам
стихове да пиша,
тъгата да стопя.
По стълбата на живота
бавно вървя -
едно стъпало,
за радост,
после друго -
по отиваща си младост,
стъпка по стъпка
доближавам се до теб.
Вече не плача,
тъгувам само.
Понякога.
Може би помъдрях
с годините,
превърнах те
в звездица,
знам -
стълбата на живота
някой ден
ще ме отведе
при теб.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me