uFeel.me
Срив
Автор: Laska,  14 декември 2007 г. в 00:00 ч.
прочити: 544
Гневно си, море,
под натежалото
от ледени звезди небе.
Бучиш
и вятърът уплашен
сред настръхналите тръни
в безмълвие се свлича...
Блъскаш разгневено
по студените скали.
Глухо, яростно
въздишаш.

А в мен беззвучно е
и пусто...
Искам
в прегръдката си
да ме приютиш
и
да се успокоиш.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me