uFeel.me
Срещи в безкрая...
Автор: vili_fitka,  7 март 2009 г. в 19:23 ч.
прочити: 231
С живота под вежди се гледаме
и с очи - враждебни се изпиваме.
Тайни с него нямаме,
но и нищо не споделяме.
Все един от друг бягаме,
но винаги се намираме.
Дори там, на ръба на скалата...
Все се срещаме
без да искаме
в безкрая...

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me