uFeel.me
Среща...
Автор: robertsmith,  17 ноември 2012 г. в 08:29 ч.
прочити: 272
Ако написал е Господ във книгата
аз да те срещна в някой от дните си
искам това да се случи на уличка
тиха безлюдна тунелено глуха
искам на прага пред мойта книжарничка
аз да съм седнал с поет във ръка
ти да отминеш а после внезапничко
да се обърнеш да свалиш очила
да ме погледнеш с онези крайморските
леко поръсени с шоколадови пръчици
мои любими безкрайни очи
да се усмихнеш на скритата малката
моя римувана тъжна душа
после да седнеш пред мойта книжарничка
да ме заровиш във свойто сърце
и във очите на минувачите
да се усмихваш с поет във ръце...

13.09.2007

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me