uFeel.me
Среща
Автор: Blue_Rose,  29 юни 2011 г. в 22:14 ч.
прочити: 295
Среща
На баба ми

Ще се върна във твоята къща...
и стените ще помнят тебе и мене.
Ще се видя във твоите снимки
същата...
която те е повторила във времето...
Ще чуя твоите стъпки
и как си отваряш вратата...
Ще дойдеш ли...
Ще бъда там. Вътре.
И ще те чакам.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me