uFeel.me
Среща за... сбогом
Автор: Snowflower,  21 март 2011 г. в 13:55 ч.
прочити: 375
  
 
Една пътека...

стъпките се срещат,

преплетени в един единствен миг...

След ласка лека

надалеч отвеждат

за срещата жадуващите дни...

Остава цвете,

любовта стаило

на топлата минутка (но... една)

И се разделят –

Зимата стопи се

във Пролетната цветна красота...
       
       

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me