uFeel.me
Среща на випуска
Автор: estela,  15 юни 2009 г. в 17:14 ч.
прочити: 582
Седят те двама. Като в сериал.
Поднася келнерът смълчани бири.
Намига лъч нечакан, окъснял;
оркестър уморен стар шлагер свири.

Тя скрито проговаря му със длан - 
венчален пръстен матово проблясва,
а той събира в възелче дъха
за думи, свити в споменната пазва.

Заплащат. Стават. Плисва ги нощта.
А в тях припламва въгленче, което
години вече тлее и рисува
все пътища за Там и Накъдето...

И те самотни в самота вървят
към чужда, сляпа и студена стая,
където, докато се сливат в страх
в тях въгленчето кротко ще прегаря.  

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me