uFeel.me
Среща на седем маси
Автор: ladydream,  20 април 2012 г. в 22:15 ч.
прочити: 365
На първата маса-рапани и пясък,
 в кутийката, пазеща всяко вълшебство
краченце от раче, желязно петаче
  
от пъстрия пъзел на славното детство...
 
На втората маса-на светла тераса 
се грея блажено под слънцето лятно 
на кой му се учи и пише, вън виж е 
така и безгрижно, забавно, приятно...
 
Изящна украса на третата маса 
потапя сърцето в любима далечност 
и спомня за срещи на вино и свещи 
парфюм и въздишки, любов като вечност...
 
Четвъртата маса от два маракаса 
-огласяна лудо-от сутрин до вечер- 
два щури юнака-припяват и тракат.
Ах, колко големи са станали вече...
 
На петата маса отново сама съм 
билетът за рая тук явно не важи 
от болка немея, да тръгна не смея 
след стари копнежи и нови миражи.

На шестата маса-с позната гримаса 
на недоверие, страх и тревожност 
пелина изпит е, изтривам сълзите 
и тръгвам след нова щастлива възможност.
 
На седмата маса-след няколко часа 
изпратила нощи и дни безразсъдни 
за миг ще приседна с надежда последна, 
че Господ чрез мен свойте мисли ще сбъдне!
 

автор: Миленa Белчева
18.11.11 23:16ч.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me