uFeel.me
Среднощно
Автор: poolly,  17 март 2009 г. в 11:27 ч.
прочити: 197
Заспивай! За утре не мисли!
Не можеш да промениш съдбата!
Каквото е писано - ще ти се случи!
Но не се оставяй на тъгата!
Усмихни се, за да има утре и след утре!!!

А сега заспивай!

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me