uFeel.me
Сред заблудите и грешките
Автор: Zver4e,  27 април 2011 г. в 21:37 ч.
прочити: 287
Сред заблудите и грешките
и сред болките - човешките,
сред сълзите и сред раните,
сред тъгата и заканите...
Те намерих.

Ти вървеше срещу времето. 
Сам приведен бе под бремето
на живота. И не искаше
от никой нищо, зъби стискаше
и се бореше.

Покрит бе с кърви и със прах
със въздишки, с тъмен страх
и със болка. Но ми показа,
че \"любов\" не е просто фраза,
а е чувство. 

И не молеше, а искаше,
не държеше, а притискаше.
И роди в мен ярък пламък
и крал стана, но не на замък,
а на сърцето ми.


И сред заблудите и грешките
и сред болките - човешките,
сред сълзите и сред раните,
сред тъгата и заканите...
Те обикнах.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me