uFeel.me
Спри се време
Автор: keitito,  14 септември 2010 г. в 16:33 ч.
прочити: 215
Спри се време, моля те поспри се,
недей да вземаш от мен младостта.
Спри се време, моля те поспри се,
че и аз смъртна съм жена.
Спри се време, моля те поспри се,
че с всеки изминал ден
все по- бързо вървиш и все по-бързо
 теглиш ме към пропастта.
Спри се време, моля те поспри се,
че все още своя миг не съм изживяла,
че все още имам мечти, които
реалност чакат да станат.
Спри се време, моля те поспри се,
бъди към мен ти смирено, че не искам
на прага на старостта тъй бързо да застана,
че не искам тъй бързо да дойде и моят сетен час.

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me