uFeel.me
Спомени
Автор: massacar,  14 януари 2010 г. в 00:08 ч.
прочити: 317
Спомени, забравени,
надигат се в гърдите ми,
от болката забравени!

Не да мразим, а
само любов да даваме.

Когато, бяхме деца
улиците бяха просто
приветливи, а сега
щом се огледам,
виждам само разруха.

Безгрижните ни дни,
са безвъзвратно изгубени,
а ние сме в конфликтите влюбени!

Спомням си, за пари
прецака дори приятелите си,
какво ти пука нали си с пачка,
да бе, но на вън умират ДЕЦА!

Стоя и мисля си, кое
кара хората ,кое ги принуждава да
намерят, в парите упората,
а не във тях самите?

    За нас Условия за ползване Бисквитки
    © 2004 - 2024 uFeel.me